Om fågelklubben

Om fågelklubben

Om klubben

Växjö Fågelklubb bildades 1974 och har idag knappt 200 medlemmar. Klubbens syfte är att verka för fågelskydd och utforska fågelfaunan runt Växjö, samt att medverka till att intresset för fåglar och fågelskådning ökar genom att personer som är intresserade av fåglar träffas och skådar fågel tillsammans.


Som medlem i Växjö Fågelklubb kan du delta i en mängd aktiviteter; exkursioner, kurser, bildvisningar, inventeringar av fåglar och aktivt fågelskydd är några exempel. Du behöver inte ha någon direkt kunskap om fåglar för att bli medlem i klubben – det räcker att du är naturintresserad och tycker att det är något speciellt med fåglar.

Bli medlem
Medlemsavgiften för Växjö fågelklubb är 150 kr/år. Från och med 2025 är den 200 kr/år. Är du under 25 år betalar du bara 50 kr/år. Det finns dessutom en familjemedlemsavgift på endast 25 kr/år, från och med 2025 är den 50 kr/år.


När du har betalat in medlemsavgiften är du varmt välkommen att följa med på klubbens exkursioner och delta på klubbens inneträffar med bildvisningar och fika. Du har även möjlighet att låna en av klubbens två fina tubkikare.


Medlemsavgiften betalas in på klubbens bankgiro: 724-9667, eller till klubbens Swish-nummer: 1230221036. När du har betalat in medlemsavgiften, skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till kontakt@vaxjofagelklubb.se.


Swish-numret går även bra att använda för betalning vid längre exkursioner då vi delar på bensinkostnad och minibusshyra.

Fågelklubbens styrelse